Kis fekete

Kép
Sztárok

Ez aztán a mély dekoltázs! Miranda Kerr ezt is bevállalta

Miranda Kerr bármit vesz fel, tökéletes a megjelenése. El is neveztük nemrég "Mrs. Mindig Tökéletes"-nek (na jó, azóta már csak Miss). De tényleg. Most a Louis Vuitton show-ján, annak is a legelső sorában jelent meg egy igazán figyelemre méltó dekoltázzsal.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard kis feketében is kiragyog

Marion Cotillard a kis feketék mestere. A színésznő mostanában rendre a nők egyik legjobb barátjának számító ruharabban jelenik meg, a márka pedig természetesen mindig Dior.

Kép
Sztárok

Ilyen Victoria Beckham partiszettje

Victoria Beckham a London Fashion Week egyik partijára volt hivatalos, és nem fogjátok ki találni, mit viselt: naná, hogy megint feketét.

Kép
Sztárok

Nagyon kicsípte magát Kate Moss

Kate Moss épp egy partira sietett a London Fashion Week ideje alatt, amikor egy lesifotósnak sikerült megörökítenie őt a Claridges Hotel bejárata előtt.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard rafinált kis feketéje

Marion Cotillard stílusa egyszerűen tökéletes. Visszafogott, nőies, elegáns. Most például kis feketét választott legújabb filmje premierjére.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz kis feketében mókázott

Aktuális címlapsztunk, Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót népszerűsíti ezekben a hetekben. Járt már emiatt Jimmy Fallon show-jában is, ezúttal pedig Mexikóba látogatott el a másik főszereplő, Jason Segel társaságában.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara a Herkules premierjén tündökölt

Palvin Barbara tegnap este a Herkules című hollywoodi szuperprodukció premierjén nyűgözött le mindenkit kis fekete ruhájában.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: A Chanel-legenda

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz még a kis feketét is mély dekoltázzsal hordja

Már legutóbb is elméláztunk azon, hogy Cameron Diazt mintha lefagyasztották volna 30 éves korában, és azóta így maradt volna. Hihetetlen, hogy a színésznő már 41 éves, de bármely korosztály megirigyelhetné a kisugárzását és a külsejét.

Kép
Sztárok

Stílusos leszállás - Catherine hercegné ismét lenyűgöző

Legutóbb Jackie Kennedyt idézte a reptéren, most inkább modern arisztokrata benyomását keltette Catherine hercegné, aki Vilmossal és karján a kis Györggyel érkezett Sidney-be.

Kép
Sztárok

Catherine hercegné decens kis feketét húzott

Amint arról már pár napja beszámoltunk, Vilmos herceg és Catherine hercegné Új-Zélandra érkezett a napokban, egy 3 hetes körútra. Természetesen ilyen hosszú időre nem hagyták magára a kis Györgyöt sem.

Kép
Sztárok

Jackie Kennedyt idézi Catherine hercegné

Vilmos herceg és Catherine hercegné Új-Zélandra érkezett a napokban, egy 3 hetes körútra. Természetesen ilyen hosszú időre nem hagyták magára a kis Györgyöt sem.

Kép
Sztárok

Julianne Moore a kis feketével ment biztosra

Julianne Moore új filmjének, a Non Stop sajtóeseményén jelent meg ebben a decens kis feketében Londonban.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard stílusos zsűritag volt

Marion Cotillard igazán emlékezetes és stílusos zsűritagja volt a hétvégén véget ért 13. Marrakech International Film Festivalnak.

Kép
Stílus

A hercegné kis feketéje

Megszoktuk már, hogy Catherine hercegné megjelenése mindig kifogástalan. Minden hivatalos rendezvényen konzervatív, de mégsem ódivatú, stílusos és elegáns, és csak a jól bevált darabokhoz nyúl. Legutóbb például egy kis feketét vetett be...

Kép
Sztárok

Eva Longoria egyszerű, de nagyszerű szettje

Eva Longoria büszkén feszített a minap barátnője, Victoria Beckham oldalán, a Londonban megrendezett The Global Gift jótékonysági gálán.

Kép
Sztárok

A nap legstílusosabbja: Victoria Beckham

Victoria Beckham megint viszi a pálmát a tegnapi vörös szőnyeges felhozatalban, pedig nem viselt semmi feltűnőt vagy kihívót Berlinben, a 2013-as Bambi Awards gálán: egy hosszú, fekete ruhát választott.

Kép
Sztárok

Krysten Ritter tökéletes kis feketéje

Néhány napja Los Angeles-ben került megrendezésre a Cadillac által idén megválasztott 50 legdivatosabb nőt bemutató esemény, amelyen Krysten Ritter ebben a csodás kis feketében jelent meg a vörös szőnyegen.

Kép
Sztárok

Sienna Miller kis fehérben a vörös szőnyegen

Sienna Miller egy londoni árverésen vett részt ebben a hófehér Carven ruhában.

Kép
Sztárok

Örök darabok: Kate Moss és a kis fekete

Kate Moss egy klasszikus kis feketében jelent meg férje, Jamie Hince oldalán Londonban, a Kate Moss: The Collection árveréshez kapcsolódó eseményen.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: A kis fekete ruha története

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Stílus

A te stílusod: Borbély Alexandra #3

Szerepcsere: múlt héten Pálmai Anna, a budapesti Katona József Színház művésznője mutatta meg gardróbjának kedvenc darabjait, a fotókat pedig Borbély Alexandra – Anna kolléganője és jóbarátja – készítette. Ezen a héten szerepet cseréltek: Alexandra volt a modell, Anna pedig a fotós.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson kis feketében a vörös szőnyegen

Előző oldal